Aquaria Vattenmuseum

ERBJUDANDE:

40% rabatt på entréavgiften för en vuxen i sällskapet!

Barn 0-3 år går in gratis. Ord. pris för vuxen är 100 kr.  

Visa upp ditt upplevelsekort i entrékassan så får du ta del av ditt erbjudande.

Erbjudandet kan du använda flera gånger under året som ditt upplevelsekortet är giltigt – även på samma upplevelse!

Och du, glöm inte att skriva ner dina bästa minnen från Aquaria Vattenmuseum i boken, på så vis blir boken en minnesbok att spara livet ut, härligt va!

 

Aquaria Vattenmuseum

På Djurgården ligger Aquaria – en färgsprakande värld under ytan med sydamerikansk regnskog, mangroveträsk, hajakvarium och en liten bit av Östersjön. Här kan du följa vattnets kretslopp från regnskog till hav och uppleva det tropiska och nordiska ekosystemets rika djurliv. Hälsa på våra nyfikna pirayor i regnskogen, sprutfiskarna i mangrovet och hajarna i havsakvariet. Missa inte heller att hälsa på hemma hos Nemo och hans vänner bland anemoner och koraller.

På Aquaria får du kunskap om vattnets livsviktiga uppgift för människor, djur och natur. Klättra ner i kloaken och lär dig om hur vi människor påverkar våra hav. Upplev natt och dag, åska och regn i vår livs levande regnskog. Kryp genom hajtunneln och upplev rockor och andra småfiskar runt omkring dig.

Passa på att följa med på någon av våra guidade turer, som vi har tre gånger om dagen. Avsluta gärna besöket med en fika i vårt café med utsikt över Stockholms vackra hamninlopp. Varmt välkommen till Aquaria!

Läs mer: www.aquaria.se

Vart: Stockholm

 

Aquariavattenmuseum_logo