Furuviksparken

ERBJUDANDE:

50% rabatt på entréavgiften för en vuxen i sällskapet!

Ord. entréavgift är 329 SEK.

Visa upp ditt upplevelsekort i entrékassan så får du ta del av ditt erbjudande.

Erbjudandet kan du använda flera gånger under året som ditt upplevelsekortet är giltigt – även på samma upplevelse!

Och du, glöm inte att skriva ner dina bästa minnen från Furuviksparken i boken, på så vis blir boken en minnesbok att spara livet ut, härligt va!

 

Furuviksparken

Furuviksparken är djur- och nöjesparken som ligger precis vid havet utanför Gävle. Här upplever du en fantastiskt vacker park där du har möjlighet att komma lite närmare. Häng med våra djurvårdare på en schimpansmatning eller varför inte gå in i lemurhänget med chansen att få en lemur väldigt nära dig. Vågar du även gå in i vår regnskog? Här kan du nämligen upptäcka samspelet mellan våra gibbonapor och orangutanger.

Åk dig snurrig och pirrig i magen på vårt härliga tivoli och njut av Furuviksparkens fantastiska konsertkvällar med internationella artister och Sveriges artistelit. Ta in på vår havscamping med egen husvagn/husbil eller hyr en av våra nya stugor med härlig havsutsikt.

På Furuviksparken lär vi oss hela tiden nya saker; om djuren, om världen och om oss själva. Vi jobbar både för att djuren ska ha det bra och för att ge utrotningshotade djur i det vilda en chans och en bättre tillvaro. Bevarande, forskning och utbildning är några av våra främsta och viktigaste uppgifter. Välkommen till oss!

Läs mer: www.furuvik.se

Vart: Furuvik

Furuviksparken_logo