Gröna Lund

ERBJUDANDE:

50% rabatt på entréavgiften för en vuxen i sällskapet! 

Ord.entréavgift är 110 SEK. 

Visa upp ditt upplevelsekort i entrékassan så får du ta del av ditt erbjudande.

Erbjudandet kan du använda flera gånger under året som ditt upplevelsekortet är giltigt – även på samma upplevelse!

Och du, glöm inte att skriva ner dina bästa minnen från Gröna Lund i boken, på så vis blir boken en minnesbok att spara livet ut, härligt va!

 

Gröna Lund

På Djurgården ligger Gröna Lund – en magisk värld där det omöjliga blir möjligt. Gammal blir ung, liten blir stor, upp blir ner och ner blir upp. Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Här finns 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans, shower, barnunderhållning och konserter. Gröna Lund öppnade för över 130 år sedan vilket gör det till Sveriges äldsta tivoli. Sedan öppningsdagen har Gröna Lund fått såväl stora som små att skratta tillsammans och glömma vardagen.

Ett besök på Gröna Lund innehåller alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. Här kan du välja och vraka mellan 30 attraktioner! Vågar du åka Eclipse – en av världens högsta slänggungor på 121 meters höjd, som låter dig sväva över Gröna Lund och Stockholm? Om inte så finns det 29 andra spännande attraktioner att välja mellan. Varmt välkommen till Gröna Lund!

Läs mer: www.gronalund.com

Vart: Stockholm

Grönalund_logo