Kokpunkten

MontageKokpunkten

ERBJUDANDE:

Fri entré och fri mat tillsammans med betalande vuxen – Dessutom får barnet ett par simpuffar som present!

Ord. entréavgift för barn är 55 SEK beroende på ålder. Erbjudandet gäller måndag-fredag till och med 13/12 (ej lov och röda dagar). Erbjudandet gäller barn upp till 8 år.

Visa upp ditt upplevelsekort i entrékassan så får du ta del av ditt erbjudande.

Erbjudandet kan du använda flera gånger under året som ditt upplevelsekortet är giltigt – även på samma upplevelse!

Och du, glöm inte att skriva ner dina bästa minnen från Kokpunkten i boken, på så vis blir boken en minnesbok att spara livet ut, härligt va!

 

Kokpunkten

Du känner en rush i magen när din fart i vattnet ökar. Här på Kokpunkten kallar vi det för badrenalin – d.v.s. de känslor man får i kroppen när man upplever Sveriges första och största actionbad. Här ryms allt från spänning till skratt! Vuxna, tonåringar, äldre och yngre barn – vi har något för alla!

Kokpunkten är byggt i åtta våningsplan, i det gamla ångkraftverket i Västerås. Den enorma byggnaden är häftig i sig, men det allra häftigaste är de attraktioner, rutschkanor och upplevelser som inte finns någon annanstans i Sverige. Här finner du t.ex. Dubble Racer där du tävlar i hög fart, sida vid sida, mot en kompis. Black River som pumpar ut ungefär 1000 liter vatten i sekunden – i mörker! Och inte minst Boomerang som är vår mest action- och fartfyllda attraktion där du faller med vattnets hastighet. För de yngsta finns Barnlandet som erbjuder action, fast i snällare form.

Behöver du en paus kan du förstås alltid svänga förbi relaxavdelningen som har tre sorters bastur, aromapool och andra lyxigheter. Sen hinner du såklart åka några åk till … Välkommen!

Läs mer: www.kokpunkten.se

Vart: Västerås

kokpunkten_logo