Polismuseet

ERBJUDANDE:

50% rabatt på inträdet för alla vuxna i sällskapet! 

Barn går in gratis. Ord. entréavgift är 60 SEK per vuxen.

Visa upp ditt upplevelsekort i entrékassan så får du ta del av ditt erbjudande.

Erbjudandet kan du använda flera gånger under året som ditt upplevelsekortet är giltigt – även på samma upplevelse!

Och du, glöm inte att skriva ner dina bästa minnen från Polismuseet i boken, på så vis blir boken en minnesbok att spara livet ut, härligt va!

 

Polismuseet

Kom och lös knepiga fall, Hitta Vilse och prata polis. Polismuseet har roliga aktiviteter för hela familjen. Det är ett stort äventyr för både liten och stor att sitta i polisbil och ”köra blått”. Barnutställningen ”Polis polis…” är väldigt uppskattad av alla små minipoliser. Här kan du på ett lekfullt sätt lära dig mer, klä ut dig till polis, och hjälpa oss att lösa fallet med inbrottet på Mariaskolan. Till din hjälp finns foton från brottsplatsen och bevisföremål.

Vet du vad som gäller om du råkar gå vilse? Hjälp Polismuseet att hitta lilla Lo och lär dig vad du ska göra om du går vilse. I vår utställning ”Utryckning! Radiopolisen från fot till fart” följer du svensk radiopolis från starten. Du kan titta på radiobilar, testa om du skulle passa som patrullerande polis år 1910, prova polismustascher och ta emot nödsamtal i en klassisk polisväxel. Följ gärna med på Polismuseets helgvisningar som är gratis. Vi har både barnvisningar och visningar för hela familjen. På vår webbsida hittar du mer information om visningarna. Välkommen till polisens värld!

Läs mer: www.polismuseet.se

Vart: Stockholm

polismuseet_logo