Prison Island

ERBJUDANDE:

Lek i 3 timmar – betala bara för 2!

Visa upp ditt upplevelsekort i entrékassan så får du ta del av ditt erbjudande (Gäller för max 5 personer i sällskapet).

Erbjudandet kan du använda flera gånger under året som ditt upplevelsekortet är giltigt – även på samma upplevelse!

Och du, glöm inte att skriva ner dina bästa minnen från Prison Island i boken, på så vis blir boken en minnesbok att spara livet ut, härligt va!

 

Prison Island

Prison Island är ett upplevelsecenter för alla mellan 9-99 år. Precis som i tv-succén, Fångarna på fortet, ska ni samarbeta i lag och lösa stora och små utmaningar i våra äventyrsrum. Prison Island är ett helt unikt fängelseäventyr som just nu sprider sig över Sverige och världen där allt började i Västerås.

Här välkomnas alla, liten som stor, och gammal som ung. Samla din familj och vänner, bilda ett lag och lös uppgifterna i fängelsecellerna tillsammans. Alla celler är olika, ibland behöver man vara stor och stark, ibland liten och smidig och ibland fiffig och smart.

Ni kommer att krypa igenom gångar, klättra över tak och lösa koder för att klara cellerna. Samarbeta, ha kul och samla så många poäng som ni kan. Allt är möjligt! Men kom ihåg – laget vinner alltid över jaget!

När ni leker hos oss rekommenderar vi att ni har oömma kläder, ett par sköna skor och givetvis ett gott humör för att vistelsen ska bli så bra som möjligt. Hur länge ni vill köra bestämmer ni själva, de flesta kör 2-3 timmar. Prison Island hittar du i nio städer runtom i Sverige. Välkommen till en spännande utmaning!

Läs mer: www.prisonisland.se

Vart: Västerås

prisonisland_logo