Sagolandet Tomteland

ERBJUDANDE:

Gå två betala för en! 

Ord. entréavgift är 180 SEK–240 SEK beroende på ålder.

Visa upp ditt upplevelsekort i entrékassan så får du ta del av ditt erbjudande (Gäller vid två betalande gäster där den billigaste biljetten blir gratis!).

Erbjudandet kan du använda flera gånger under året som ditt upplevelsekortet är giltigt – även på samma upplevelse!

Och du, glöm inte att skriva ner dina bästa minnen från Sagolandet Tomteland i boken, på så vis blir boken en minnesbok att spara livet ut, härligt va!

 

Sagolandet Tomteland

Alla känner Tomten. Men få vet att Tomten bor i Mora, i de magiska Dalaskogarna vid foten av ett berg. Här har Tomten sitt eget hus, sin storstuga och sina renar. Men här bor också hans vänner; häxan, trollen, älvorna och flera andra sagoväsen som gör Tomteland till ett helt fantastiskt sagoland!

När du väl gläntat på dörren till Tomteland ser du dig själv kliva rakt in i en magisk och livs levande fantasivärld där du själv blir en del av berättelsen. Här kan du röra dig fritt bland sagofigurerna och strosa omkring bland knuttimrade byggnader och stolta granskogar. Och som alltid på Tomteland kan du uppleva en teaterföreställning, i flera akter, under dagen. På Tomteland finns upplevelser av alla de slag! Kom förbi och få en glimt av figurer du hittills bara mött i sagorna eller låt hela familjen njuta av heldagar fulla av aktiviteter – entrébiljetten gäller nämligen alltid två dagar i rad!

På vintern kan du njuta av julstämning i sin renaste form och sommartid är Tomteland ett magiskt sagoland fullt av sprudlande karaktärer. Här finns alltid nya saker att göra och utforska. Så, låt äventyret börja!

Läs mer: www.tomteland.se

Vart: Gesunda

tomteland_logo