Skansen

ERBJUDANDE:

ALLA barn, oavsett ålder, går in gratis i sällskap med betalande vuxen!

Ord. entréavgift för barn över 6 år är 60 SEK.  

Visa upp ditt upplevelsekort i entrékassan så får du ta del av ditt erbjudande.

Erbjudandet kan du använda flera gånger under året som ditt upplevelsekortet är giltigt – även på samma upplevelse!

Och du, glöm inte att skriva ner dina bästa minnen från Skansen i boken, på så vis blir boken en minnesbok att spara livet ut, härligt va!

 

Skansen

Barnen är våra bästa gäster på Skansen! Mycket av det som händer här är just för alla små som vill ha roligt, lära sig mer om djur, cirkuskonster, gå på teaterföreställningar, sjunga med i Barnens Allsång och rida på Skansens fina ponnyhästar. De små djuren bor på Lill-Skansen och en liten bit bort bor de stora, vilda djuren – varg, lodjur, björn, älg, järv, utter och ren.

På Skansen-Akvariet finns de roliga lemurerna och de tuffa babianerna, surikater, ormar, fiskar och krokodiler. Och på Galejans Tivoli väntar karuseller och ett tåg som går runt hela Skansen, så att man kan vila fötterna.

Uppe vid Bredablick finns en liten bilbana och på Bollnästorgets dansbana kan man ibland också få köra bil. Vid jul och påsk är det pyssel i Skogens hus, man dansar små grodorna runt granen vid jul och runt majstången på midsommar. I flera hus kan man även få hjälpa till att göra sådant som alla gjorde förr i tiden på landet, som att bära ved, hämta vatten och annat spännande.

Här, på Skansen, finns också flera lekparker, caféer och serveringar där man kan beställa massor av gott att äta och dricka. Välkommen till Skansen!

Läs mer: www.skansen.se

Vart: Stockholm

skansen_logo