Tom Tits Experiment

ERBJUDANDE:

15% rabatt på entréavgiften för upp till 4 personer i sällskapet!

Ord. entréavgift är 150-190 SEK beroende på ålder.  

Visa upp ditt upplevelsekort i entrékassan så får du ta del av ditt erbjudande. 

Och du, glöm inte att skriva ner dina bästa minnen från Tom Tits Experiment i boken, på så vis blir boken en minnesbok att spara livet ut, härligt va!

 

Tom Tits Experiment

På fyra våningsplan hittar du experiment som lockar både små och stora – och alla däremellan! Testa experimenten och lär dig mer om allt mellan himmel och jord, och naturvetenskap och teknik i synnerhet.

Från maj till september är parken öppen med ännu fler experiment. Testa vad som händer när du svänger dig i Jojon, reglerar vindstyrkan i Stormen eller tar en åktur i industriroboten Robocoaster – en upptäcksfärd som tar dig både innanför och utanför Tom Tits Experiment. Och dig själv! Här finns oändliga möjligheter, där både stora och små får chansen att inse hur lite som behövs för att se omvärlden med nya ögon. Varje besök behöver inte vara en hel expedition, det räcker med att titta förbi för att få nya perspektiv.

När du sedan behöver ladda batterierna finns det oaser med kaffe och bullar i caféet och för de riktigt utsvultna finns en bottenlös buffé i restaurangen. På sommaren, när solen skiner, är glassbaren i parken öppen. Där kan du även experimentera ihop din egen glass – och välja mellan många olika smaker. Välkommen till en ny upplevelse!

Läs mer: www.tomtit.se

Vart: Södertälje